Poal

Poal és la nostra proposta de vi blanc de criança. És un vi amb un tast prolongat, profund i complex que resulta ideal per acompanyar plats de peix, arrossos i marisc.Graduació: 13% alcohol.Varietats: Chardonnay i Macabeu, amb una proporció de 50/50 cada una.

Vinya: Tota la producció del celler es realitza amb vinyes situades a la Conca de Barberà. Per elaborar aquest vi seleccionem raïm de parcel·les ubicades a Blancafort i de Poblet.

Elaboració: Com en tots els nostres vins, la verema es realitza de forma manual amb premsat a baixa pressió i fermentat a baixa temperatura. Durant la fermentació, un 25% del cupatge es tragina a barriques de roure, on romandrà durant sis mesos. La resta del cupatge roman a la tina juntament amb les seves lies. Passat els 6 mesos d’envelliment en bóta, reagrupem tot el cupatge.

Nota de tast: Té un color lleugerament daurat, originat pel pas per bóta i per la criança amb les pròpies lies. Presenta aromes intensos a fruits tropicals madurs. En boca té un tast voluminós i llarg, complex i amb un potent post gust.

Maridatge:  Ideal per degustar entre hores com a copa o aperitiu i per acompanyar plats de peix, arrossos i marisc.

Premis

9,36
Aquesta és la valoració que ha obtingut el nostre Poal a la Guia de vins de Catalunya 2021.
Molt satisfets !!!

Notes de tast

Poal (Cat)
Poal (Cast)
Poal (Eng)

Anyades anteriors

L’any 2018 hem fet un canvi important en la imatge corporativa del celler i en l’etiquetat dels nostres vins. Aquí podeu veure els diferents etiquetats de Poal.