Poal

Poal és la nostra proposta de vi blanc de criança. És un vi amb un tast prolongat, profund i complexe que resulta ideal per acompanyar plats de peix, arrossos i marisc.

Graduació: 13% alcohol.

Varietats: Chardonnay i Macabeu, amb una proporció de 50/50 cada una.

Vinya: Tota la producció del celler es realitza amb vinyes situades a la Conca de Barberà. Per elaborar aquest vi seleccionem raïm de parcel·les ubicades a Blancafort i de Poblet.

Elaboració: Com en tots els nostres vins, la verema es realitza de forma manual amb premsat a baixa pressió i fermentat a baixa temperatura. Durant la fermentació, un 25% del cupatge es tragina a barriques de roure, on romandrà durant sis mesos. La resta del cupatge roman a la tina juntament amb les seves lies. Passat els 6 mesos d’envelliment en bóta, reagrupem tot el cupatge.

Nota de tast: Té un color lleugerament daurat, originat pel pas per bóta i per la criança amb les pròpies lies. Presenta aromes intensos a fruits tropicals madurs. En boca té un tast voluminós i llarg, complex i amb un potent post gust.

Maridatge:  Ideal per degustar entre hores com a copa o aperitiu i per acompanyar plats de peix, arrossos i marisc.

Aquí podeu descarregar uns documents PDF amb les fitxes del vi en diferents idiomes:
Poal (Cat)
Poal (Cast)
Poal (Eng)


Anyades anteriors

L’any 2018 hem fet un canvi important en la imatge corporativa del celler i en l’etiquetat dels nostres vins. Aquí podeu veure els diferents etiquetats de Poal.