Estupendu !

Estupendu ! és el nostre primer vi rosat elaborat amb trepat, raïm autòcton de la Conca de Barberà.

Graduació: 13% alcohol.

Varietats: Trepat (90%) i Garnatxa (10%).

Vinya: Finca El Prat, de Blancafort.

Elaboració: Verema manual en caixes de 20 kg, en el punt òptim de maduració. Derrapat i trepitjat el raïm, es fa una breu maceració del most amb les seves pells, entre 6 i 8 hores, fins a assolir el color desitjat. Fermentació en tines d’acer inoxidable a baixa temperatura (14-16ºC) i posterior criança amb
les seves mares.

Nota de tast: Color pell de ceba. En nas destaquen les notes de fruits vermells frescos, acabats de collir, com ara la maduixa i la cirera. En boca l’entrada es fresca i elèctrica, i amb sabors a fruits vermells.

Maridatge:  Resulta “estupendu” com a aperitiu, o per acompanyar amanides, pastes i pizzes.

Aquí podeu descarregar uns documents PDF amb les fitxes del vi en diferents idiomes:
  Estupendu (Cat)
  Estupendu (Cast)


Anyades anteriors

L’any 2018 hem fet un canvi important en la imatge corporativa del celler i en l’etiquetat dels nostres vins. Aquí podeu veure els diferents etiquetats d’Estupendu.