Encantats

Encantats és el nostre vi negre jove, realitzat amb una tècnica poc habitual a la nostra zona: la maceració carbònica. Si teniu interès en conèixer com és aquesta tècnica, podeu fer clic aquí.

Graduació: 13% alcohol.

Varietats: Encantats és un vi realitzat amb una única varietat de raïm, Ull de llebre.

Vinya: Tota la producció del celler es realitza amb vinyes situades a la Conca de Barberà. Per elaborar aquest vi seleccionem raïm del «tros gran», al terme de Blancafort.

Elaboració: Com en tots els nostres vins, la verema es realitza de forma manual. En aquest cas, per realitzar la maceració carbònica necessitem que el raïm arribi sencer al celler. Per això, la verema es realitza amb caixes d’un màxim de 15kg. El raïm s’encuba sense trencar i es realitza una primera fermentació amb el gra sencer. Un cop passats uns 10 dies, es derrapa i es premsa per seguir amb una fermentació tradicional.

Nota de tast: Té un color roig de capa suau. Aromes a fruita vermella madura i llaminadures. En boca destaca per la seva lleugeresa, amb un final rodó i golós.

Maridatge:  Es recomana amb plats de carns lleugeres, pastes i formatges suaus i servir preferentment a uns 12ºC.

Notes de tast

  Encantats (Cat)
  Encantats (Cast)
  Encantats (Eng)

Anyades anteriors

L’any 2018 hem fet un canvi important en la imatge corporativa del celler i en l’etiquetat dels nostres vins. Aquí podeu veure els diferents etiquetats d’Encantats.