Cuvic

Cuvic és el nostre vi negre de criança. Per a nosaltres és la culminació del treball al celler, ja que és el vi la que li dediquem més temps i (que quedi entre nosaltres) ens sentim molt orgullosos del resultat.

Graduació: 13% alcohol.

Varietats: Ull de Llebre, Syrah i Cabernet Franc.

Vinya: Tota la producció del celler es realitza amb vinyes situades a la Conca de Barberà. Per elaborar aquest vi seleccionem raïm de la zona de Blancafort i Poblet.

Elaboració: Com en tots els nostres vins, la verema es realitza de forma manual. Llavors procedim a elaborar vins de cada varietat de raïm per separat. Els vins es fermenten i maceren amb les seves pells durant un període d’entre 30 i 40 dies per tal d’extreure tot el potencial de cada varietat. Després, encara per separat, passa a les botes on romandrà durant 11 mesos. Al final del procés es realitza el cupatge (ajuntem els vins en les proporcions adequades per complementar els seus potencials) i s’embotella.

Nota de tast: Color roig potent amb aromes a fruits vermells compotats i melmelades, acompanyats de notes torrefactes, provinents del temps en barrica. En boca es potent, llarg i sedós, amb un final molt elegant.

Maridatge:  Es recomana amb plats de caça, guisats o amb formatges curats.

Aquí podeu descarregar uns documents PDF amb les fitxes del vi en diferents idiomes:
  Cuvic (Cat)
  Cuvic (Cast)
  Cuvic (Eng)


Anyades anteriors

L’any 2018 hem fet un canvi important en la imatge corporativa del celler i en l’etiquetat dels nostres vins. Aquí podeu veure els diferents etiquetats de Cuvic.