Cuvic

Cuvic és el nostre vi negre de criança. Per a nosaltres és la culminació del treball al celler, ja que és el vi la que li dediquem més temps i (que quedi entre nosaltres) ens sentim molt orgullosos del resultat.

Graduació: 13% alcohol.

Varietats: Ull de Llebre, Syrah i Cabernet Franc.

Vinya: Tota la producció del celler es realitza amb vinyes situades a la Conca de Barberà. Per elaborar aquest vi seleccionem raïm de la zona de Blancafort i Poblet.

Elaboració: Com en tots els nostres vins, la verema es realitza de forma manual. Llavors procedim a elaborar vins de cada varietat de raïm per separat. Els vins es fermenten i maceren amb les seves pells durant un període d’entre 30 i 40 dies per tal d’extreure tot el potencial de cada varietat. Després, encara per separat, passa a les botes on romandrà durant 11 mesos. Al final del procés es realitza el cupatge (ajuntem els vins en les proporcions adequades per complementar els seus potencials) i s’embotella.

Nota de tast: Color roig potent amb aromes a fruits vermells compotats i melmelades, acompanyats de notes torrefactes, provinents del temps en barrica. En boca es potent, llarg i sedós, amb un final molt elegant.

Maridatge:  Es recomana amb plats de caça, guisats o amb formatges curats.

Premis

Cuvic 2015 va ser guardonat als premis Vinari 2017 amb un Vinari de bronze als millors vins de la Conca de Barberà. L’acte es va celebrar a l’auditori de Vilafranca del Penedès el 7 d’octubre i van participar més de 800 vins d’arreu de Catalunya.
9,42
Aquesta és la valoració que ha obtingut el nostre Cuvic a la Guia de vins de Catalunya 2021.
Molt satisfets !!!

Notes de tast

  Cuvic (Cat)
  Cuvic (Cast)
  Cuvic (Eng)

Anyades anteriors

L’any 2018 hem fet un canvi important en la imatge corporativa del celler i en l’etiquetat dels nostres vins. Aquí podeu veure els diferents etiquetats de Cuvic.