En Jaume Aguadé parla del nostre Encantats 2012

En el seu bloc Vins de Catalunya en Jaume Aguadé va fer, anys enrere, un descobriment amb el nostre Encantats, elaborat amb Maceració Carbònica. Nosaltres l’hem descobert ara !!!

(…)
I m’aturaré aquí perquè penso que ja dec estar cansant el lector. Deixeu-me acabar amb un vi deliciós i molt sorprenent, un vi d’ull de llebre fet amb maceració carbònica que no me’n sabia avenir de bo que era! Es diu Encantats 2012 i el fan tres viticultors joves de Blancafort dels quals només sé que es diuen Gerard, Ricard i Dani i han creat un celler que es diu Gerida. Diré que jo, que no sóc pas gens sospitós de ser amant dels vins de maceració carbònica, em trec el barret davant d’aquest prodigi de fruita i perfum —que quan és a la boca es resol amb una complexitat inesperada i plaent.

Tast de vins de la DO Conca al Mas Passamaner

El passat divendres 15 de novembre varem participar en un tast d’una selecció de vins de la DO Conca de Barberà a l’hotel restaurant Mas Passamaner de la Selva del Camp.

El tast, amb tres vins blancs i tres negres, va comptar amb els nostres POAL i CUVIC. Moltes gràcies als organitzadors per la confiança en els nostres vins.

Aquí teniu algunes imatges del tast…

24 de maig: Sopar maridatge a l’Arravaló

4 de maig: Presentació dels nous vins

8 de febrer: A la feina !!!

Vinari de bronze 2017

El nostre Cuvic 2015 ha estat guardonat als premis Vinari 2017 amb un Vinari de bronze als millors vins de la Conca de Barberà. L’acte es va celebrar a l’auditori de Vilafranca del Penedès el passat 7 d’octubre i han participat més de 800 vins d’arreu de Catalunya.

20 de juliol: les nostres vinyes.

Premis als millors vins de la DO Conca de Barberà 2017

  • Primer premi com a millor vi fermentat en bóta (criança) amb CUVIC.
  • Segon premi al millor vi negre jove amb ENCANTATS.

Moltíssimes gràcies al jurat i a tots els nostres clients i amics, esperem que us agradin i seguir així!
http://www.doconcadebarbera.com/node/386

Tast a Le Pub de Montblanc !!

Aquest dissabte us esperem a Le pub, on farem un tast de bons vins i ens han assegurat que hi haurà música de nivell!!

Us hi esperem de 20 a 21 hores !!